23.3.2012

Blogineitsyyden menetys

Hei. Aloittelen juuri ensimmäistä blogiani koskaan. En ole vielä saanut ulkoasua ihan kuntoon, en ole vielä täysin tyytyväinen tähän, mutta katsellaan, mitä tästä tulee.

Voisin vähän esitellä itseäni aluksi. Internetin ihmeellisessä maailmassa olen vuosikaudet pyörinyt jollakin Rose-nimen variaatiolla - nyttemmin Eleorosella, joten se toiminee täälläkin. Olen parikymppinen ihminen täältä itäisestä Suomesta - fyysisesti nainen mutta henkisesti määrittelemättömissä. Pidän muutenkin sukupuolta aika turhana, se on samanlainen asia kuin vaikka ihonväri. Ihminen siellä sisällä on tärkein. Mutta anyways, opiskelen yliopistossa suomen kieltä, kirjoitan runoja ja tykkään näperrellä kaikenlaista. Esimerkiksi vaateompelu sekä koru- ja korttiaskartelu ovat mieluisia puuhia, kuten myös muutkin käsityöt.

En vielä tiedä, mitä blogi tulee pitämään sisällään. Pohdiskelua elämästä, runoja, kuvia näpertelyistäni, jotain. Aluksi varmaan vain lähinnä harjoittelen bloggaamista ja kokeilen, olisiko minusta bloggaajaksi. Jos kiinnostaa, niin roiku toki mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti