10.11.2014

White cats, black hair

Nyt ei oo kyllä mitään muuta asiaa kuin se, että halusin vaan näyttää päivän asun. Ja jep, oon taas mustatukkainen! Tuntuupa kotoisalta. Toi on kylläkin ihan vaan kevytväri, joka lisäks tarttu tosi epätasasesti, vaikka käytin kuitenkin kaks pakettii, mut noh, onhan tää silti huomattavasti tummempi.

Tänään oli vaan yks luento, mut sen lisäks oli kaikkee muuta hoidettavaa hommaa, ja oon aika väsyny ja nälkäinen. En oo kerinny syömäänkään aamupalan ja sen jälkeisen välipalan jälkeen mitään, mut onneks päivän eka kunnon ateria on just tässä samalla porisemassa.


This time I really don't have anything in my mind, I just wanted to show you the outfit of today. And yeah, I have black hair again! It feels so homely. It's only a conditioning colour, though, and it didn't spread very evenly, though I used two packages. Oh well, it still is clearly darker than it was.

Today I had only one lecture, but I had also lots of other errands to run, and now I'm feeling quite tired and hungry. I haven't had time to eat anything after breakfast and a snack, but fortunately the first real meal of the day is stewing at the moment.

4 kommenttia:

 1. Onpa kyllä aika kiva asu. :) Ihan kuin olisin nähnyt aiemminkin sulla nuo mustat helmet, söpö lisä joka tapauksessa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tykkäsin itekin tosta asusta. Toi mekko on niin paras ja söpöin. Ja noi helmet on miun vakiokoru, joten on varmasti näkyny aiemminkin. :D Vois kyllä ehkä yrittää käyttää koruja vähä monipuolisemmin, mut noi on vaan niin helppo kiertää kaulaan melkeinpä asun kuin asun kanssa.

   Poista
 2. Ihana asu, tuo kissamekko on kyllä ihan paras! :) Aina hymyilyttää, kun sen näkee näissä siun asukuvissa. ♥

  VastaaPoista