20.3.2015

Liebster Award


MoonLily heitti minuu tällasella haasteella. Kiitos siitä! En oo saanukaan haasteita nyt vähään aikaan. Haasteen tarkoituksena on siis auttaa ihmisiä löytämään pieniä (alle 1000 lukijan) blogeja, ja ideana siinä on vastata haastajan 11 kysymykseen, keksii ite 11 uutta kysymystä ja laittaa haaste eteenpäin.

Seuraavaks on luvassa sit miun vastaukset MoonLilyn kysymyksiin. Päätin kuvittaa postaukseni NanoMortisin taiteiluilla.

I Need Air
1. Minkä uuden harrastuksen haluaisit aloittaa?
Jokin säännöllinen liikuntaharrastus ois kyllä hyvä, mut en oo oikein löytäny sitä omaa lajiani vielä. Ostin kylläkin just eilen lenkkeilykengät, jollasii en ookaan omistanu moneen vuoteen, joten jospa ainakin lenkkeilystä tulis uus harrastus.

2. Pidätkö festareista?
En oo ollu koskaan yksilläkään, mikä jo varmaan kertoo jotain. :D En viihdy ihmismassojen keskellä, joten oon aina aatellu vaan ahdistuvani festareilla.

3. Lempijuomasi? (alkoholillinen/holiton)
Nyt on kyllä paha. Kahvia tulee toki juotua useimmin, mut en kyllä nimeäis sitä kuitenkaan ihan lempijuomakseni. Ehkä se lemppari on sit viini.

4. Parasta & huonointa Suomessa?
Tähän on kyllä tosi hankala antaa mitään ultimaattisia vastauksia, mut luonnollisesti rakastan ainakin tätä meidän hienoa kieltämme. Sit oon esimerkiks lopen kyllästyny näihin neljään vuodenaikaan.

Until Springdom Come
5. Mistä ominaisuudesta pidät eniten itsessäsi?
Varmaan siitä, että oon sekä herkkä että kuitenkin vahva. Lisäks pidän siitä, että oon oppinu alkuteini-iän pessimistisyydestä pois ja oon siirtyny lähemmäs optimistia, vaikka puolillaan oleva lasi on kyllä edelleen miun mielestä puoliks tyhjä ja kaipaa täyttöä.

6. Jos voisit matkustaa aikakoneella, mihin aikaan matkustaisit ja miksi?
Eka aattelin jotain 1800-lukuu, koska sillon pukeuduttiin niin nätisti, mut sit tulin siihen tulokseen, että miut varmaan poltettas noitana tai jotain. :D Joten ehkä toi 80-luku ois turvallisempi valinta. Sillon oli kuitenkin goottirockin kulta-aika.

7. Ketä ihailet?
Erilaisia ihmisiä, jotka uskaltaa rohkeesti olla oma itsensä.

8. Jos voisit päivän ajan olla joku muu henkilö, kuka olisit?
Ois kiva päästä kokemaan jonkun ihan erilaisen ihmisen elämää. Sellasen, jota kiinnostas ihan eri asiat kuin minuu, joka ois täysin eri alalla kuin mie ja joka muutenkin ois ihan erilainen kuin mie. En oikein osaa määritellä tarkemmin, enkä tiiä ketään semmosta yksittäistä ihmistä, jonka elämä vaikka vaikuttais niin unelmaiselta, että haluisin elää sitä ite.

Hell in Disguise
9. Inhokkiruokasi?
Maksa- ja veriruoat tulee ekana mieleen. Hyh.

10. Minkä ei-lemmikkieläimen ottaisit lemmikiksi, jos voisit?
Miulla on vähä ristiriitainen suhtautuminen lemmikkien pitämiseen ylipäätään. Toisaalta oon tosi eläinrakas ja haluisin olla erilaisten eläinten ympäröimä, mut toisaalta taas oon sitä mieltä, että eläimet kuuluu pikemminkin luontoon kuin ihmisten hoteisiin. Etenkin villieläinten pitämistä lemmikkeinä en todellakaan hyväksy. Mut saisko tähän valita kotieläimen? Haluisin nimittäin oman vuohen (tai vaikka kaks, niin niillä ois seuraa toisistaan). Jos nyt joku ihan villieläin pitäs ottaa, niin esim. koala vois olla ihan cool.

11. Mitä kieltä/kieliä haluaisit oppia puhumaan?
Haluisin kyllä osata puhuu paremmin ihan vaan ruotsia. :D Peruskoulussa ja lukiossa olin vielä kympin oppilas siinä, mut sittemmin on kyllä kielitaso rapistunu ja pahasti. Saksaa ja ranskaa ois myös kiva osata paremmin. En kyllä osaa ees nimetä mitään semmosta itelleni täysin uutta kieltä, jota haluisin osata.

Hold On Till It's Over...
Miun kysymykset:
1. Missä fiktiivisessä maailmassa haluaisit mieluiten asustella?
2. Uskotko kuolemanjälkeiseen elämään?
3. Minkä yhden vaatekappaleen pelastaisit ensimmäisenä vaatekaapistasi tulipalon sattuessa?
4. Mikä biisi kuvaa parhaiten tämänhetkistä olotilaasi?
5. Kuka on lempparipahiksesi (fiktiosta tai oikeasta elämästä)?
6. Mitä eläintä pidät toteemieläimenäsi / minkä eläimen koet kuvaavan sisintäsi parhaiten?
7. Mitä ruokaa söisit loppuelämäsi, jos joutuisit syömään vain jotain tiettyä?
8. Millaiset kahvinjuontitavat sinulla on vai juotko kahvia ollenkaan?
9. Minkä maan kansalainen haluaisit olla, jos et olisi suomalainen?
10. Mistä maasta tulee paras musiikki?
11. Harrastatko pelaamista missään muodossa? Jos kyllä, niin mitä pelaat?

Kaikkia vastauksia voi toki perustella mielensä mukaan. :) Haastan nyt erikseen Sirjan, Millan, Ristiriidan, Hukutetun nuken ja Roosan! Haasteeseen ei oo toki pakko tarttua, ja lisäks miun puolesta tän voi tehä kyllä kaikki halukkaat. :>


Sorry, only in Finnish this time!

5 kommenttia:

 1. Näitä on aina kiva lukee! :) Mielenkiintosia kysymyksiä oot keksiny! Mun mielestä oli yllättävän vaikee keksiä 11 kysymystä niin ettei kaikki ois ollu perus "mikä on sun lemppari väri/elokuva/eläin" yms. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vielä haasteesta! Ja joo, jossain puolessa välissä alko itelläkin olla jo vähä vaikeuksii kysymysten keksimisessä. :D

   Poista
 2. Oi, ohoh, nyt vasta huomasin tämmöisen täältä :D Täytyypä katsoa, jos ehtisi johonkin väliin vastailla noihin c:

  VastaaPoista