13.5.2015

What Happened to the Granny Squares

Viime kuussa kerroin innostuneeni isoäidinneliöiden virkkaamisesta. Mutta mitä niistä neliöistä sit loppujen lopuksi tuli?Laukkuja! Ylempi oli 24-vuotislahja ystävälleni ja alempi taas äitienpäivälahja. Nyt kun molemmat on annettu, voi niitä esitellä jo täälläkin.Nämä olivat kivoja projekteja, ja lahjansaajatkin ilahtuivat laukuistaan. Miulla on jäljellä vielä yks kasa isoäidinneliöitä, joista tehnen laukun myös itselleni, vaikkakin luultavasti hieman erimallisen. :)


Last month I told I had become a granny square addict. But what did I end up doing with the squares?

Bags! The one on top was a birthday present for a friend of mine turning 24 and the one on bottom was a mother's day gift. Now that both bags have been given to their new owners, I can show them already here.

These were cool little projects, and the gift-receivers did also become delighted because of them. I still have one pile of granny squares that I'm probably going to turn into a bag for myself, though I don't think it's going to be of the same model. :)

6 kommenttia:

 1. Onpas nättejä! Noi liukuvärjätyt langat on tosi kivoja, tuo yksinkertaiseenkin malliin särmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olin itekin noihin ihan tyytyväinen. :) Ja oon samaa mieltä tosta liukuvärjäyksestä!

   Poista
 2. Onpa söpöt laukut! :) Itsetehdyt lahjat ovat kyllä parhaita. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ite saan harmillisen vähän itsetehtyjä lahjoja, mut annan semmosia muille aina toisinaan. On niissä ihan eri tavalla tunnetta mukana kuin valmiina ostetuissa lahjoissa. :>

   Poista
 3. Onpa hienoja laukkuja! Varsinkin tuo musta versio on tyylikäs. :)

  VastaaPoista