23.3.2013

Birthday giveaway!

Blogini täyttää tänään vuoden, ja sen kunniaksi ajattelin pitää pienen giveawayn. Tällä haluan kiittää teitä lukijoitani siitä, että jaksatte lukea juttujani ja välillä jättää kommenttejakin. Teitä ei määrällisesti ole (ainakaan vielä) hrveästi, mutta ei se määrä vaan se laatu. Ilman teitä tätä blogia ei olisi yhtä kiva pitää.

My blog is 1 year old today, and to celebrate that, I decided to have a little giveaway. In this way I want to thank you, my readers, for that you take the trouble of reading my posts and leaving comments every now and then. The number of you isn't (at least not yet) very big, but it's the quality, not the quantity that counts. Without you, keeping this blog would be much lesser fun.Koska tykkään tukea paikallista käsityökulttuuria, valitsin palkinnoksikin jotain kivaa käsintehtyä Joensuun Taitokorttelista. Toivottavasti se miellyttää teitäkin.

Because I like to support local handicraft culture, I chose something nice and handmade as the prize from Joensuu's Taitokortteli. I hope it pleases you too.Palkintoon kuuluu pinssi, jonka halkaisija on 4 cm, sekä kaulakoru, jonka riipuksen halkaisija on 2,5 cm ja ketjun pituus 60 cm. Sekä pinssi että riipus ovat kangaspäällysteisiä. Lepakot eivät kuulu mukaan vaan ovat vain taustakankaassa, sori.

The prize includes a badge that has a 4 cm diameter and a necklace whose pendant has a 2,5 cm diameter and chain is 60 cm. Both the badge and necklace are fabric-covered. The bats aren't included, they are just in the background fabric, sorry.


SÄÄNNÖT:
1. Tää on ihan kansainvälinen giveaway ja kaikki saavat osallistua (ei oo pakko olla blogini lukija ja voit olla myös anonyymi).
2. Koska tämä on suunnattu kiitokseksi blogini lukijoille, te julkiset lukijat saatte automaattisesti yhden lisäarvan osallistuessanne. Eli muut saavat yhden, blogini tämänhetkiset 30 lukijaa kaksi.
3. Lisäarvan voi saada myös linkittämällä tämän giveawayn blogiinsa ja liittäessään linkin kyseiseen postaukseen vastausviestiinsä. (Eli blogini tänhetkiset lukijat voi saada jopa 3 arpaa, kun muilla on mahdollisuus vain maksimissaan kahteen.)
4. Voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen. Kommentissasi tulisi olla ainakin sähköpostiosoitteesi. Lisäksi voit antaa palautetta (risuja tai ruusuja tai molempia) blogistani ja mahdollisia toiveita tai parannusehdotuksia tai mitä koskaan haluatkaan sanoa. Olisin kiitollinen palautteesta, mutta sen jättäminen ei oo pakollista.
5. Vastausaikaa on vähän yli viikko. Pääsiäisen jälkeen tiistaina 2.4. voittaja selviää hattuarvonnalla.

RULES:
1. This is an international giveaway and everybody is allowed to take part (you don't have to be a reader of my blog and you can be anonymous also).
2. Because this is mainly a thank-you for my readers, you public readers get automatically an extra ticket if you take part. So others get one, the current 30 readers of my blog two.
3. You can get an extra ticket also by linking this giveaway in your blog and then linking that post on the comment box. (So my readers can get 3 tickets and the others 2.)
4. You can participate by commenting on this post. Your comment should include at least your email address. You can also leave some feedback, brickbats or bouquets or wishes or suggested improvements or whatever you want to say. I'd appreciate feedback, but you don't have to leave it if you don't want to.
5. You have a bit over a week to answer. After Easter, on Tuesday April 2, the winner will be selected by draw.


YAY! Thanks for this year, you all! :)

8 kommenttia:

 1. Hihii osallistun! :3 Ja onnea blogin synttäreiden johdosta ^^

  email: stiina.lindholm@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja onnea arvontaan! Ainakin tällä hetkellä tilanne näyttää aika hyvältä siun kannalta... :D

   Poista
 2. Minäkin osallistun kahdella arvalla! :) Siun juttuja on tosi kiva lueskella, ja oon edelleenkin haltioitunut niistä äärimmäisen ihanista korteista mitä oon siulta saanut :> Olet niin loistava kädentaitojesi kanssa! :)

  ja varmuudeksi

  elinahan_mie@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Osallistun! Käyn välillä kurkkimassa siun blogia, tykkään :-) Terkuin Jenni T. aka ifyouwereasailboat@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Osallistun kans! :D

  mugiwarapirate@hotmail.fi

  ps. Nuo olis helpoin antaa mulle koska ei tarvitsisi postittaa. >D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voittaja ratkeaa kyllä puolueettomalla arvonnalla, mut ei siulla mitenkään huonot mahdollisuudet oo voittoon, koska kovin moni ei oo (ainakaan vielä) osallistunu. :D

   Poista