8.12.2013

A bit alternatively Christmassy


Rawwr! Noi dinosauruskaverukset oli hienoimmat piparkakkumuotit, jotka onnistuin tästä kylästä löytämään, joten ne lähti sitten kaupasta matkaani piparikokeilua varten. En ollu aiemmin tehny ite piparitaikinaa, ja päätettiin sitten armaani kanssa kokeilla jotain vähän erilaista eli cayennepippurilla ja kaakaolla maustettuja pipareita. Ei ne loppujen lopuksi maistuneet kovinkaan erilaisilta kuin tavalliset piparit (perinteisiäkin piparimausteita kuitenkin taikinassa oli), mut ihan hyviä niistä tuli kuitenkin. Koristeltiinkin sit muutama dino.


Joulu tulee rytinällä ja pikkujoulukausi on alkanu aikapäivät sitten. Itekin oon ollu joulubileilemässä tässä kahdella peräkkäisellä viikolla, ja ensi viikolla olisi sellaista luvassa taas. Koska en oo mitenkään perinteisen joulun suuri ystävä, virallinen jouluasunikin on vähän erilainen:


Tykkäisin tosta hatusta enemmän, jos siinä lukis vaikka "DARK X-MAS" tai jotain vastaavaa, koska en järin heavy oo, mut no jaa, on toi ihan ok tolleenkin.

Pidän kyllä joulusta omalla tavallani, koska nautin kovasti lahjojen antamisesta ja korttien askartelusta, mutta tontut, joulukoristeet, jouluruoat ja muu vastaava hössötys ei oikein tunnu omalta. Oon aika lailla "velvoitettu" viettämään jouluu aina perheeni kanssa, ja siellä on just aina kaikkee tommosta. No, ehkä vielä joskus saan viettää jouluu rauhassa niin kuin ite haluun, esimerkiksi metallista väännetyn puun vieressä Nightmare Before Christmasia töllistellen sushitarjotin sylissä. (Joulusushi ois hieno asia.)

Mistä te tykkäätte tai ette tykkää joulussa? Ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


Rawwr! Those dinosaur buddies were the fanciest gingerbread moulds I managed to find in this town, so I took them with me for a gingerbread experiment. I hadn't earlier made gingerbread dough myself, and me and my loved one decided to try something a bit different: gingerbread cookies seasoned with cayenne pepper and cocoa. In the end, they didn't taste so different than normal gingerbread cookies (there were traditional gingerbread seasonings also in the dough), but they turned out pretty good. We even decorated a few dinos.

So, Christmas is arriving pretty fast and the Christmas party time has started a while ago. I've been on few Christmas parties during last two weeks, and on next week there's another party. Because I'm not that big fan of traditional Christmas stuff, even my official Christmas dress is a bit different. I'd like the hat more if it said "DARK X-MAS" or something like that, because I'm not very heavy, but oh well, it's ok like that too.

I do like Christmas in my own way, because I really enjoy giving presents and making cards, but elves, Christmas deco, Christmas foods and things like that don't go down so well with me. I'm pretty much "obligated" to spend Christmas every year with my family, and there are that kind of Christmas stuff. Well, maybe someday I'll get the chance to spend Christmas like I want to, for example beside to a metallic tree watching Nightmare Before Christmas and eating sushi. (Christmas sushi would be so cool.)

What do you guys like or dislike about Christmas? And I hope your weeks are going to be nice!

2 kommenttia:

 1. Ihania dinomuotteja!<3 Saako kysyä, et mistä löysit? Veikeemmät piparit tulis tuollaisilla, meillä kun taitaa olla peräti yks tai kaks ihan tavallista muottia.:)

  Me ruetaan tänä vuonna tekemään omaa joulua omassa kodissa.:) Miullakin on vähän ristiriitainen suhtautuminen jouluun, toisaalta jotkut jutut on kivoja, mut sitten minuu ihmetyttää se, et miks se joulu on pakko järjestää ja tehdä, jos se stressaa liikaa?:O Liika hössötys ei oo kivaa, eikä myöskään jouluna valittaminen siitä, kn on niin stressaavaa järjestää kaikki ja tehä kaikki ihan vaan joulun takia. Eihän se mikään pakko oo kumminkaan järkätä kaikkea, päivähän se on muiden joukossa.:) Meillä tosiaan pidetään sellanen tosi hillitty joulu, joitain jouluruokia, kahet jouluvalot, ehkä jopa kuusi, muutama lahja ja joulusauna. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Cittarista löyty. :) Noi makso jonkun 1,5 € / kappale. Tykästyin noihin kovin. ^_^

   Teidän joulu kuulostaa kyllä ihan kivalta. Ja oon kyllä ihan samaa mieltä, että ei siitä joulusta tarvii tehä niin isoo ja työlästä juhlaa, jos ei haluu. Toisaalta saattaahan se sitten myös palkita vaivannäön, mutta ite mieluummin otan vaan rennosti. :)

   Poista