26.2.2015

Three Days, Three Faces

Maanantaina testailin taas hiusten kihartamista, joskaan testailu ei ollu yhtä onnistunu kuin aiemmin. Kaipaan varmaan vaan harjotusta ton kihartimen käytön kanssa.


Ostin viime viikolla H&M:stä kivan pilkkukynsilakan, ja piti päästä testailemaan sitä. Se näytti aika hauskalta myös kynsissäkin, jotka olin just joutunu leikkaamaan. Tiistaina yritin näyttää edustavalta ja ottaa edustavan kuvan CV:hen, ja tossa nyt on paras tulos.


Eilen taas oli ihan rentoilupäivä, ja illalla vietin leffailtaa kaverin kanssa. Katottiin Frozen, joka miun on pitäny kattoo jo piiiitkään. En tajuu, miten oon onnistunu pitkittämään sen kattomista näin pitkään. Tykkäsin kyllä siitä, vaikkakin odotukseni sen suhteen oli ehkä turhan suuret.


En tiiä, onko tää nyt ilonen vai surullinen tarina, mut ostin ton hameen joskus ikiaikoja sitten, ja sillon se oli niin iso, että se hädin tuskin pysy päällä. Miun tarkotuksena oli pienentää sitä, mut en sit koskaan saanu sitä aikaseks. Nyt sit eilen kokeilin sitä taas pitkästä aikaa, ja maagisesti siitä oli tullu sopiva. :D Vissiin oon lihonu sit just sopivasti, ainakin ton hameen kannalta.


On Monday, I tried again to curl my hair, but it didn't turn out as nice as earlier. Well, I guess I just need practise with the curler.

Last week, I bought a cool dot nail polish at H&M, and I had to try it on. It looked pretty neat on the nails too, though I had had to cut them just earlier. On Tuesday, I was trying to look presentable and take a presentable photo for my CV, and that's the best shot.

Yesterday I was just chilling out, and in the evening I had a movie night with a friend of mine. We watched Frozen which I've been planning to watch for ages. I don't understand how I've managed not to watch it before. I did like it, though my expectations were maybe a bit too big.

I'm not sure if this is a happy or a sad story, but I bought that skirt ages ago, and then it was so big that it barely stayed on. I was supposed to make is smaller, but I never got it done. Yesterday I tried it on after a long time, and magically it was fitting. :D I guess I have gained just enough weight, at least for that skirt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti