21.5.2012

Homoja ja muuta kivaa

Heipä hei. En oo postaillut mitään vähään aikaan. Ensinnäkin ihanassa yksiössäni, jossa oon asunut vasta kaksi kuukautta, pitänee pitää jonkinlainen remontti, joten se on toki huolettanut. Ja toisekseen on pitänyt kiirettä muutenkin, eikä ole kuitenkaan ollut oikein mitään aiheita, joista kirjoittaa.

Tässä pari juttua, jotka ovat tarttuneet lähimenneisyydessä kaupasta mukaan:

Vader -paita Prisman poikien osastolta. Kamera vääristää värejä vähä, oikeestihan toi on ihan kirkkaanpinkki toi painatus.

Nappikorvikset Glitteristä. Toisessa lukee "love" ja toisessa "you". ♥
Jees, viime viikolla vietettiin kansainvälistä homofobian vastaista päivää (1705) täällä Joensuussakin. Meillä oli pienimuotoinen kulkue/mielenilmaus keskustassa ja sitten piknikkeilyä aurinkoisessa Ilosaaressa.Miten voi saada naamansa tolleen? No, tyytyväinen Salla on tyytyväinen.
Oli kiva päivä, vaikkakin oli liian lämmintä ja liian aurinkoista makuuni. Naama vähän kärähti paahteessa. En ollut älynnyt ottaa aurinkorasvaa, joten yritin suojautuu takin alle. Ja meistä tuli jopa pieni juttu seuraavan päivän Hesariin! Huikeeta.

Perjantaina kävin Susiraja Metal Clubin järjestämällä Ruttokäräjät-metallikeikalla poikaystäväni kanssa. Esiintymässä oli neljä pohjoiskarjalaista metallibändiä: Systematic Sickness Kin, Division 19, Cult of Endtime ja Inharmonic. Itse menin oikeastaan vain Divisionin takia. Olen tykännyt siitä jo muutaman vuoden mutten ole aiemmin päässyt näkemään jätkiä livenä. Ihan kiva keikka oli kyllä kaikin puolin. Olin iloinen, että poikaystäväni lähti mukaan, koska paikalla oli niin paljon kuumia goottityttöjä ja parrakkaita hevimiehiä, että pieni sinipää olisi saattanut hairahtua ellei olisi istunut jo jonkun kainalossa. ^_^
No ei oikeesti, mutta oli ihan kivannäkösiä ihmisiäkin paikalla.

Pakko nyt esitellä Divisionin Iisakin kirkko -levykoteloani, johon sain muutama vuosi sitten bändin jäseniltä nimmarit:


Jees.

Ilmeisesti en saa sit kesätöitä, joten ajattelin suorittaa jotain kirjatenttejä tässä kesällä. Reilun viikon päästä käyn tekemässä ainakin erään sukupuolentutkimuksen perusopintojen kirjatentin, jonka materiaalina on mm. Tiia Aarnipuun Trans - sukupuolen muunnelmia. Olen lukenut sitä nyt vajaa 100 sivua eli about kolmanneksen, ja vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiintoiselta. On löytynyt kirjasta paljon omaakin elämää koskettavaa asiaa.


Yritän jatkossa olla aktiivisempi tämän blogin kanssa. En vain ole ihan varma, mitä teen tämän kanssa, tai siis pitäisikö minun tehdä tästä vaikka tyyliblogi tai muffiniblogi tai joku homoblogi vai mikä, mutta toistaiseksi tää on nyt tämmöinen joku random.

Yyh, inhoan kesää. Ainoa hyvä asia kesässä on se, että sen jälkeen tulee syksy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti