27.5.2012

Siskoenergiaa

15-vuotias pikkusiskoni oli tämän viikonlopun kyläilemässä luonani. Pohjimmainen syy kylään tulolle oli vekkihame, joka minun piti ommella siskoni cossia varten, mutta enemmän aikaa meni kyllä kaikkeen muuhun kuin itse hameeseen. Hamekin tuli kyllä tehtyä, ja aloittelin sitä jo perjantaina ennen siskoni tuloa.


Perjantaina teimme myös sushia, jota siskoni ei ollut aiemmin maistanut mutta jota oli halunnut pitkään maistaa. Itse teen sushia itsekseni aina silloin tällöin, ja tykkään siitä, mutta merilevärullat eivät sitten kuitenkaan olleet japsihöperön siskoni mieleen. No, ehkä se vielä oppii. :)

Lauantaina seikkailtiin Joensuun keskustassa lähinnä shoppailun muodossa. Esittelin myös Itäsillan alla olevaa hienoa taideseinää. Siskoni otti miusta pari kuvaa.Aiemmassa postauksessa esittelemäni kirppispaita pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilmaan.

Cubuksesta tarttui mukaan parit sukkahousut sekä kaulakoru. Tykkään tosta ristikorusta, koska sen saa aseteltua kaulassa mitenpäin haluaa. Sen "kuuluisi" olla sivuttain, mutta periaatteessa sen saa myös pysymään ylösalaisin, jos siltä tuntuu. : >


Illalla kävimme katsomassa Dark Shadows -leffan, ja loppuillan tuijottelimme Euroviisuja. Vaihdoin vaatteet leffaa varteen, mutten jaksanut otattaa itsestäni kuvaa. Sori. Burtonin uutukainen oli ihan jees. Odotukseni eivät muutenkaan olleet kovin korkealla, joten ei tarvinnut pettyä. Kyllähän tuota valkokankaalta tuijotteli, ihanhan se oli nätin näköinen.

Tänään ennen siskoni lähtöä kävimme vielä pyörähtämässä torikirppikseltä, josta löysin tällaisen ihanan hameen:


Kuulemma käytetty vain pari kertaa, ja ihan uudenveroiselta se kyllä näyttikin.

Jeejee, oli ihan kiva viikonloppu. Vähän oli omituista nukkua pitkästä aikaa jonkun muun kanssa kuin poikaystävän, ja vähän alkaa väsyttää kaiken toiminnan jälkeen, mutta oli ihan mukavaa.

Sitten nauttimaan viimeisestä viikosta, jonka saan asunnossani olla ennen remonttia. Remontin ajaksi, eli noin 4-5 viikoksi, menen vanhempieni luokse Lieksaan. Vähän surettaa, koska elämä ja poikaystävä ja KAIKKI on Joensuussa, mutta pääsen sit heinäkuussa taas takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti