22.5.2012

Pääkallopäivä


Kävin tänään katselemassa Fida-lähetystorilla, ja löysin sieltä kaksi pääkalloista paitaa.

Onlyn T-paita ja Linkin pitkähihainen kauluspaita.
Kuvioinnit ei kovin hyvin näy tuossa kuvassa, ja tuo pitkähihainen paita näyttää muutenkin tosi mustalta tuossa, joten tässä lähempiä kuvia:

T-paita
Kauluspaita
Yleensä olen vähän huono tekemään mitään huikeita kirpparilöytöjä, ja Joensuun isommat kirppikset ovat kaiken lisäksi vähän syrjässä, joten harvemmin jaksan lähteä sinne asti. Fida on keskustassa, ja sieltä löytyy toisinaan jotain pientä kivaa.

Kuulinpa tänään aiemmin, että tänään on kansainvälinen goottiuspäivä. Jos olisin tiennyt tästä aiemmin, niin olisin todellakin panostanut päivän asuun enemmän, mutta tänään mentiin sitten vain röyhelöhameella ja perus-T-paidalla mustan helminauhan kera.

Njoo, nappasin Yorun blogista tämän haasteen, jonka tein jo jokin aika sitten, takaisin itselleni, koska kysymykset olivat sellaisia, joita halusin päästä miettimään. :) En itse viitsi uudestaan enää ihmisiä haastaa, vastailen vain omaksi ilokseni näihin.


1. Auringon lasku vai nousu?
Lasku, koska sitten tulee yö ja pimeys.

2. Lempimaku?
Jaa-a. En ole mitenkään erityisen kulinaristinen ihminen, enkä osaa arvostaa makuja ehkä tarpeeksi, mutta suklaan maku on kyllä orgastinen. Etenkin, jos suklaata laittaa aamulla suuhun ennen kuin on syöynt/juonut mitään muuta.

3. Lempikirja?
Tähän on kai pakko vastata Potterit, koska ne ovat vaikuttaneet minuun ja elämääni eniten, mutta toisaalta en ole koskaan pitänyt niitä kerronnallisesti ja tyylillisesti kovin hyvinä kirjoina, joten eivät ne siinä mielessä kyllä mitään lempikirjojani ole. Kielen käyttö ja sillä leikittely ovat minulle äärimmäisen tärkeitä kirjallisuudessa, ja Potterit nyt on kirjoitettu miten sattuu. Todellisuudessa minulla ei taida olla mitään varsinaista lempikirjaa. Moni kirja on vaikuttanut tavalla tai toisella, mutta ei ole mitään yhtä teosta, jonka voisin sanoa olevan ylitse muiden ja parasta, mitä olen koskaan lukenut.

4. Vesisade vai lumisade?
Vesisade, vaikka ei lumisadekaan paha ole. Nautin kuitenkin enemmän vesisateessa tanssahtelusta.

5. Unelmasi?
Olen unelmoiva ihminen ja minulla on paljon unelmia. Yksi pitkäaikaisimmista lienee haave siitä, että saisin joskus julkaistua oman kirjan, todennäköisimmin runokokoelman. Lisäksi on paljon pienempiä ja ehkä toteutuskelpoisempia unelmia. Tatuointikin on vielä toistaiseksi pelkällä unelmointitasolla, ennen kuin vaikka pääsisin töihin ja saisin rahaa, jolla voisin kustantaa sen, että ihooni tökitään väriä.

6. Kaunein hetki elämässäsi?
Minun ja nykyisen poikaystäväni ensisuudelma reilu vuosi sitten. Se oli vain niin sanoinkuvaamattoman ihana hetki, koska en olisi voinut oikeasti uskoa pääseväni kokemaan sitä ja olin vain niin tajuttoman onnellinen. Ei ollut elämäni ensimmäinen suudelma mutta tuntui siltä, ja se on ollut elämäni paras ja ihanin ja merkittävin suudelma.

7. Haikein tietämäsi kappale?
No jaa, minusta Nightwishin While Your Lips Are Still Red on vain niin liikuttavan kaunis, että se voisi käydä melkein haikeasta.

8. Kaunein näkemäsi elokuva?
Jaa-a, yleensä elokuvat on kyllä aika rumia ja typeriä. Amélie vois ehkä sopia tähän vastaukseksi.

9. Ja saisit pukeutua vain yhden tyylisuunnan vaatteisiin lopun elämäsi, mikä se olisi?
Ööh no varmaan sitten ihan perus gootti, koska se nyt on sellainen tutuin tyylisuunta, vaikka nykyään yhdistelenkin jo monia eri tyylejä pukeutumisessani, mutta sydämeni on gootinmusta.

10. Herkin väri?
Ööh, olen aika väritön ihminen, pukeudun mustaan ja vähän valkoiseen, eikä minulla ole oikein sellaista tunnekosketusta väreihin. Eivät värit minun mielestäni ole yleensäkään herkkiä.

11. Kaunein kukka?
Olen todella huono kukkien tuntija, mutta eipä ole vielä rumaa kukkaa vastaan tullut. Lahjaksi saatavat kukat ilahduttavat aina eniten, joten ehkä ne sitten ovat kauneimpia. :) Pidän kyllä erityisesti ruusuista ja orkideoista. Ei sillä kukalla kuitenkaan ole väliä - kivointa on saada niitä, olivatpa ne minkälaisia hyvänsä.

1 kommentti: