27.6.2012

Pari söpöä vaatetta

Hei, toivottavasti teillä kaikilla oli hauska juhannus. Itselläni ainakin oli. :) Olin koko juhannusviikonlopun poikaystäväni luona, ja oli kyllä varmaan kivoin juhannus koskaan. Tein marianne-brownieita viemisiksi, ja sitten mm. teimme yhdessä ruokaa. (Eli toisin sanoen hän teki ruokaa ja mie vähän avustin. :D ) Rauhallinen, kahdenkeskinen viikonloppu. ♥

Lupailin viime postauksessani kuvia vaateostoksistani. Täältä pesee:

Vähän käytettynä ostettu lolitamekko, joka ehkäpä päätyy ylleni Animeconiin ensi kuussa. Ruseteista puuttuu pari helmeä, joten se pitää fiksata ensin.

Samoiten hivenen käytettynä ostettu pitsipaita, jota oli aika hankala kuvata. Paidassa on korkeahko kaulus ja edessä tuollainen "kurkistusaukko". Takana on nyöritys. Alimmassa kuvassa lähemmin pitsikuviota.

Lopuksi söpö viidakon eläimillä koristeltu hame, jonka sain pikkusiskoltani, koska hänellä ei ollut sille oikein käyttöä. :) Tämä oli jo koekäytössä juhannuksena.

Loppuviikosta olisi tiedossa hieman jo coneilua, kun Joensuussa järjestetään viikonloppuna toista kertaa Kawacon. Kävin siellä viime vuonna pikkusiskoni kanssa, ja olemme menossa nytkin. Parin viikon päästä on sitten yhteisenä suuntanamme Kuopio ja Animecon.

Tällaista tällä kertaa. Viikonlopulta tulee varmaan taas naama- ja asukuviakin. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo mekko! :) Tosi söpö ^^ Kylläpä nyt viikonloppuna on tapahtumaa, Kätilöitten keikkakin ois perjantai- iltana. :)

    VastaaPoista