5.7.2012

Kawacon

Kävin lauantaina pikkusiskoni kanssa Kawaconissa, joka järjestettiin nyt toista kertaa Joensuussa. Oli ihan hauskaa, vaikkei hirveästi mielenkiintoista ohjelmaa ollutkaan. Kiertelimme myyntipöytiä ja katselimme hienoihin asuihin pukeutuneita ihmisiä. Kesken päivän tuli nälkä, ja kävimme Kawa Caféssa syömässä. Nuudelien suhteen oli tehty hivenen erikoinen ratkaisu...


Pikanuudelit nimittäin sekoitettiin kuumaan veteen. Ei, niitä ei keitetty, niiden piti vain antaa imeä vesi itseensä. Eivät ne mitenkään järin herkullisia noin olleet mutta veivät nälän kuitenkin hetkeksi. :D


Kunnon asukuvaa en tullut otattaneeksi itsestäni, eikä tuosta saa oikein hyvin hame, joka minulla on päälläni. Kyseessä on Hell Bunnyn Evil Fairy -hamonen, joka minulla on ollut jo vuosikaudet ja joka on ehdoton lempihameeni. Minulla oli keväällä turkoosit hiukset monta kuukautta, eikä punainen oikein sopinut sen kanssa, joten nyt olen päässyt taas pitkästä aikaa käyttämään punaistakin - ja tuota hamettani. :)

Undergroundilla oli oma myyntipisteensä, ja sieltä tarttui mukaan T-paita tällaisella painatuksella:


Helmassa lukee "Man is Another Man's Wolf". Paikalla oli myös lävistäjä, jolla olen käynyt ottamassa kaikki omat lävistykseni, ja vähän olisi himottanut ottaa jokin uusi lävistys, mutten oikein tiennyt, mitä olisin halunnut. Suun alue lienee ainakin jo reikäinen snake bitesin ja medusan kanssa. Poskiin suupielten viereen voisi kyllä ehkä harkita... Bridge olisi kiva, jos ei olisi silmälaseja. Joo, olen siis silmälasillinen. Käytän piilolinssejä yleensä kaikissa tapahtumissa, minkä takia suurimmassa osassa kuvista olen ilman silmälaseja. En oikein tunne oloani mukavaksi nykyisten silmälasieni kanssa, koska ne ovat vähän isot minulle ja valuvat koko ajan.


Malli on kyllä muuten ihan kiva. No, minun pitää joka tapauksessa käydä kesän aikana optikolla, koska en ole käynyt näöntarkastuksessa moneen vuoteen, ja vähän on sellainen tunne, että näköni on saattanut huonontua vähän. Joten ehkä saan pätevän ja pakottavan syyn ostaa uudet rillit.

Lävistyksistä vielä sananen. Haaveilen myös ottavani niskaan jotakin. En ole vielä ihan varma, haluanko mieluummin tatuoinnin vai lävistyksen/lävistyksiä sinne vai peräti molempia. Kulmalävistystä on ehdotettu minulle, mutten ole koskaan oikein pitänyt sitä kovin kiehtovana.

Loppuun voisin vielä laittaa pari kuvaa viime vuoden Kawaconista. :)
Pääsin silloin yhteiskuvaan Pikachun kanssa! Haluisin kyllä tommoisen kigurumin itsellekin. :)

2 kommenttia:

 1. Itseasiassa niinhän ne nuudelit oikeasti varmaankin _pitäisikin_ tehdä. : --) Ei sillä, itse tykkään keittää. Mutta joskus lueskellut esim. ''Mama'' -nuudelipussukoita, ja niissä suositellaan juuri sekoittamaan lautasella (jossain astiassa?)kuumaan veteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa. :D Mie oon aina luullu, että ne kuuluu keittää. Ja kyllä esim. noi nuudelit, joita tuolla oli tarjolla, on miun mielestä parempia keitettynä, koska ite oon keitelly niitä. :>
   Mut aika jännää, en tiennytkään tota. :D

   Poista