25.7.2012

Pieni tyttö isossa kaupungissa

Terveisiä Helsingistä, kauniista pääkaupungistamme! Kävin siellä tosiaan viime viikolla. En kovin innoissani ollut sinne kyllä menossa, vaikka Helsingistä kovasti pidänkin, mutta loppujen lopuksi se oli sitten kuitenkin ihan hyvä reissu. Yhden päivän shoppailimme ja toisen olimme Linnanmäellä. Löysin kaikkea kivaa ja nättiä itselleni. ^_^ Tässä kuvia pääostoksistani!

sushitarvikkeita Tokyokanista: merilevää, wasabia, syömäpuikkoja, dippikulho

Poizen Industriesin leikkikorsetti

Burleskan Lucy Skirt

Hell Bunnyn Eyeball Dress

Hell Bunnyn Momoko Dress

Noiden lisäksi ostin mm. verkkopaidan ja Dir en Grey -bändipaidan ja jotain muuta pientä, jota en jaksa kuvata. Tota silmämunamekkoo oon himoinnu jo pitkään, ja nyt sain sen. ♥

Shoppailupäivän asuni oli tällainen:Heartlessin paita, Seppälän hame, jotkut random pinkit sukkikset ja mustat verkkosukkahousut, Seppälän pitsitennarit, verkkohansikkaat, Gina Tricot'n kaulakoru, Ninjan rannekorut. Noi rannekorut löyty päivän aikana, ja ne sopi paitaani niin hyvin, että ne oli pakko ostaa. :)

Pääsinpä muuten japanilaiseen tv-dokumenttiin! Joo. Oli aika jännittävää. Japanilainen kuvausryhmä kuvasi Hellsinki Rock Shoppii, ja satuin siihen paikalle. Ne teki dokumenttii suomalaisesta metallikulttuurista ja kyselivät sit miulta kaikkee aiheeseen liittyvää. Ostin muuten sen Diru-paidan just ennen tota haastatteluu. :D

Oon kyllä enemmän rokkari kuin metallisti, mut mikäs siinä, vastailin kiltisti.

Linnanmäeltä on jotain hassuja kuvia.

Jotenkin tosi levottoman oloinen postaus mielestäni. Ehkä oon vaan ite levoton. Oon muuten miettiny, että voisin jossain vaiheessa alkaa kääntää näitä tekstejä myös englanniksi, koska miulla on jo pari ei-suomalaista lukijaa. Ja kääntäjä oikeestaan on miun haaveammatti. Yks niistä.

Ai niin, sain muuten nimipäivälahjaksi Stam1nan ABCD-bändipaidan. Se on hieno.

Seuraavassa postauksessa puhun varmaan fobioista, koska oon niin fobioitunut, ja eräs tietty fobiani on tässä viime aikoina vain aktivoitunut enemmän. Nyt meen purkamaan levottomuuttani johonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti