16.7.2012

Kuopijjoon!


Kotiuduin eilen Kuopiosta, jossa vietin viikonlopun pikkusiskoni kanssa siellä järjestettävän Animeconin takia. Lupasin siskolleni varmaan jo viime kesänä, että lähden sit sen seuraksi Animeconiin, koska se on halunnu tommoseen isompaan coniin kovasti jo pitkään, ja Animecon tuli sit tolleen suht lähelle.

Oli kyllä ihan hauskaa, vaikka lähdinkin sinne vaan lähinnä pikkusiskoni takia; ittee ei niin hirveesti tommoset tapahtumat sinällään kiinnosta. Kuopion musiikkikeskus oli ihan täynnä porukkaa, minkä takia siellä olikin ihan törkeen kuuma. Mukana olleelle viuhkalle löytyi kyllä käyttöö. Ite ootin eniten sunnuntain lolitamuotinäytöstä, joka ei kuitenkaan lopulta ollu niin inspiroiva ja sykähdyttävä kuin olin oottanu. Lisäksi olimme katsomassa mm. FFFightia ja animekonserttia, ja osallistuimme eeppisiä pahiksia käsittelevälle luennolle sekä lolitapaneeliin.

Miulla ei nyt oo ite conista kuvia, koska en ottanu omaa kameraa mukaan, koska siskollani on järjestelmäkamera, ja se sit kuvaili siellä. Tässä kuvaa kuitenkin toisen päivän asustani:


Vähän näkyy muitakin ihmisiä tuolla taustalla. :D Miulla oli päälläni siis Seventeen Castle -merkkinen mekko, jonka ostin tossa vähän aikaa sitten hieman käytettynä. Alla on ihan vaan Seppälän paita. Ja miun oli alunperin tarkotus laittaa ihan erilaiset kengät, koska lolita ja tennarit ei vaan oo oikein hyväksyttävä yhdistelmä, mutta alkuperäiset kengät tuntu hiertävän aika inhottavasti, niin valitsin sit Seppälän pitsitennarit - ja mukavuuden oikeaoppisen pukeutumisen sijasta. Toisaalta rikon lolitanormeja jo lyhyillä hiuksillanikin, joten sama kai se on sit tehdä kerralla enemmänkin toisin. :D

Sunnuntai-iltana odoteltiin linja-autoo Joensuun linja-autoasemalla, ja paparazzi sattui iskemään tekstaillessani poikaystävälleni:


Seuraavaksi sitten esittelen ostoksia, joita tarttui tuolta reissulta mukaan. :) Saavuimme Kuopioon perjantaina iltapäivän puolella, ja illalla kävimme kiertelemässä keskustan kauppoja. Ostin Gina Tricot'sta koruja:

kaulakoru, jossa on ristejä ja värikkäitä pääkalloja
ankh-korvikset ja silmäkaulakoruSeuraavaksi sit ostoksiani itse con-alueelta.

The Candy Spooky Theaterin cd-levy ♥
Baby the stars shine brightin paita lolitakirppikseltä
parit raidalliset polvisukat
Superman-toppi, takana viiltoja ja sivuilla rypytysnauhat
Heartlessin Franky-paita
Noi sukat ja alimmaiset paidat oli Backstreetin myyntipöydästä. Toi Babyn kauluspaita vähän harmittaa, koska siellä valaistuksessa se näytti ihan puhtaan valkealta, mutta myöhemmin paremmassa valossa se paljastuikin luonnonvalkoiseksi, enkä pysty siis yhdistämään sitä mustavalkoisiin lolitavaatteisiini. :/ Jos kellään on hyviä vinkkejä, millä saisin sen luonnonvalkeasta valkeaksi, niin otan niitä ilomielin vastaan, koska tykkään tosta paidasta muutoin tosi paljon. Itse asiassa se näyttää tässäkin valaistuksessa valkealta, kuten tosta kuvastakin huomaa. Lolitakirppis oli paikalla vain lauantaina, mikä harmitti minua, koska sunnuntaina oisin voinu ostaa sieltä vielä jotain, mitä en lauantaina ollu tullu ostaneeksi. Pitäisi vaan toimii aina heti, jos näkee jotain mieluista, eikä jäädä miettimään.

Semmoista. Keskiviikkona olen lähdössä sitten Helsinkiin - taas pikkusiskoni seuraksi. :D Äiti lupasi tästä "lapsenvahtikeikasta" minulle palkkioksi ILMAISIA VAATTEITA, eli saan tyhjentää Mortician, Backstreetin ja Cybershopin äiskän piikkiin. ^_^ Hihii. Ei ois oikeesti hirveesti huvittanu lähtee, mut vaatteilla miut saa lahjottuu varmaan melkein mihin vaan. Nyt paljastin heikkouteni teille kaikille, oh noes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti