11.10.2012

[Monster High] Skultimate Roller Maze, Ghoulia Yelps

Operetta, Frankie Stein, Ghoulia Yelps, Lagoona Blue
Citymarketissa alkoi tänään Hintaralli, jonka ansiosta Monster High -nukkejen Skultimate Roller Maze -sarja tuli alennukseen. Cittarin mainoslehtinen tipahti eilen postiluukustani sisään, joten osasin varautuu tähän, ja heräsin sit aamulla huomattavasti tavallista aikasemmin että kerkiin käydä ennen luentoja hakemassa hyvissä ajoin itselleni nuken tai useamman ennen kuin kaikki muut kerkii kans nukkehyllylle hyödyntämään tarjousta, jolla saa monsterinuken kymmenellä eurolla.

Tavallaan kerään Monster High -nukkeja "tavallaan", koska miulla oli ennestään vain yksi, eli parissakin postauksessa näkynyt basic Frankie Stein, joka on suosikkini hahmoista. Oisin halunnut ostaa nyt sit myös ton rullaluisteluversion Frankiestä, mutta en pitänyt siitä, miltä nukke näytti.


Päädyin sit kartuttamaan MH-kokoelmaani Ghoulia Yelpsillä, zombityttösellä, jonka aivokypärä hurmasi minut täysin. :D Ei tarvinnut kyllä pitkään nukkehyllyllä arpoo, että mitäs sit, kun en halunnutkaan Frankietä.

Koska kämpässäni on remontti, kuvausolosuhteetkin on aika "eksoottiset". :D

aivokypärä ♥

Ja itse asiassa zombineiti ei ollut ainoo tosta sarjasta ostamani nukke, vaan iltalenkilläni käväisin vielä Citymarketissa vilkaisemassa, ja johan nyt, MH-alennushylly tosiaan oli tyhjentynyt aika kiitettävästi päivän aikana. Hyvä, että kävin itse jo aamulla, koska illalla Ghouliaa ei edes ollut enää jäljellä. Hyllyssä nökötti yksi Lagoona ja kaksi Operettaa, ja jälkimmäisistä toisen nappasin kainalooni. Oopperan kummituksen tyttärestä tulee sitten ehkä huomenna kuvia. :)

5 kommenttia:

  1. Oi ihana Ghoulia ja ihania kuvia tyttösestä! :D Oi sait Operettan! Ihanaa Eleorose! :D Operetta on hurjan kaunis vihreine meikkineen. Tykkään kovasti Roller Maze Operetasta, koska vaatteet on sellaiset, että kaikki hienot tatuoinnit ja ne arpisysteemit näkyy nyt hyvin :) Ja vihreet raidat hiuksissa on kans ihanat ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi Operetta on kyllä tosi kaunis. :) Ja oon älyttömän rakastunut Ghoulian aivokypärään. Zombitytön hiuksille miun pitää kyllä varmaan tehdä jotain, koska noi kiharat on aika mahottomat, ja toisella puolella ne on enemmän rullalla kuin toisella, joten näyttää vähän typerältä.

      Poista
    2. Munkin tyttösen kiehkurat on vähän eri paria ja vinksin vonksin ^_^

      Poista
    3. Minuu vähän ärsyttää, kun naispuolisilla nukeilla on aina melkein poikkeuksetta pitkät hiukset, joten saatan yrittää saksia Ghoulialle lyhyen, seksikkään lesbotukan. Jos uskallan. Hieman pelottaa, että entäs jos se ei onnistukaan. :D

      Poista
    4. Minäkin tykkään tosi paljon lyhythiuksisista nukeista :D Roller Maze Abbeyllä olis aivan ihana sähäkkä polkkatykka. Tykkäisin kovin siitä nukesta ^_^ Ja Ghouls Rule Cleo on kans aivan mielettömän upea lyhyissa hiuksissaan. Minähän napsasin siltä toiselta Spectraltani hiukset lyhkäsiksi ja olikin yllättävän helppo homma. Tai sitten mulla oli vain tosi hyvä mäihä :D Oi laitahan kuvaa sitten jos päädyt uuden kampauksen tekemään :D Kiinnostaisi kovasti sitten miten onnistui ja miltä Ghoulia näyttää lyhythiuksisena :D

      Poista