10.6.2013

meow meow

Moikka. Tulin eilen kotiin vanhempieni ja sisarusteni luota, jossa kyläilin reilun viikon. Siellä asustelee myös tällainen uljas olento:

Misu ♥
Vaikka olikin kiva käydä siellä rapsuttelemassa kissaa, niin ei oman kodin ja oman rauhan voittanutta. Olis kyllä kiva, jos itelläkin olisi jokin lemmikki, kuten kissa tai se kauan haaveilemani corgi, mutta 34 neliön asunto on kyllä mielestäni vähän liian pieni lemmikin pitämiseen. Ehkä korkeintaan joku hamsteri vois just ja just olla tyytyväinen täällä. Toisaalta haluisin kyllä semmosen ison lemmikkihämähäkin, mutta toisaalta oon ylipäätään hieman lemmikkien pitämistä vastaan ja etenkin tommosten, jotka on vaan jossain pikku boksissa tai häkissä. Lemmikit on vähä ristiriitanen asia miulle.Oon täällä omassa rauhassani kerinny jo alkaa valmistautuu ens maanantaina olevaan Britanniatietouden tenttiin. Jotenkin ei vaan lukeminen nyt oikein nappais eikä muutkaan akateemiset asiat, mutta ei tässä oikein muu auta kuin pakottaa itsensä niiden ääreen.


Tänään tuskailin taas vaihteeksi tukkani kanssa. Oon kasvattanut hiuksia nyt melkein vuoden. Toisaalta haluisin, että nää kasvais nopeemmin, ja toisaalta haluisin vaan ajaa kesäsängen, koska paksu tukka on kyllä tälleen helteillä hyvin hiostava. Uskon kyllä olevani onnellisempi lyhyt- kuin pitkätukkaisena, mutta haluun siitä huolimatta kasvattaa hiuksia pitkästä aikaa. Miulla on ollu pitkät hiukset viimeks reilu neljä vuotta sit. Voi tietty olla, että kun kutrit alkaa hipoa hartioita, niin sakset tarttuu kauniiseen käteen ja letti lähtee, mut siihen nyt menee vielä varmaan vuosi, että miun tukka ois niin pitkä.


Hi. Yesterday I came back home from my parents' place, where I stayed a bit over a week. Besides my parents and brother and sister, there lives also that noble creature (Misu the cat). Though it was nice to visit them and pet the cat, nothing beats your own home and privacy. But it would be nice to have a pet here also, maybe a cat or a corgi I've been dreaming of for so long, but I think that a 34 square meter apartment is a bit too small for having a pet. Maybe some hamster could be just happy here. On the one hand I'd like to have a big pet spider, but on the other hand I'm kinda against keeping pets in general and especially the ones in little boxes or cages. I have pretty mixed thoughts about having pets.

Here in my privacy I've started to prepare for an exam of Britain that is on next Monday. Somehow reading or other academic stuff doesn't really interest me right now, but I guess there is no choice than just orientate myself to that. 

Today I fretted about my hair again. I've grown my hair for almost a year now. On the one hand I'd like the hair to grow faster, but on the other hand I'd just like to shave it really short, because thick hair is very sweltering on hot weather. I believe I'm happier with short hair than long, but I still want to grow my hair. I had long hair last over four years ago. It is possible though that when my hair starts touching the shoulders, I get scissors and cut it off, but it'll take probably a year anyway my hair to be that long.

5 kommenttia:

 1. Tee kompromissi ja aja joku sivukaljuntapanen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vois olla muuten kiva, mut kaikilla on semmonen, ja yritän tosissaan kasvattaa tätä tukkaa pitkäks joka puolelta. Ehkä se sivukalju näyttäs myös paremmalta pitempien hiuksien kanssa. Ehkä harkitsen sitä joskus tulevaisuudessa, kun se ei oo enää niin suosittu muitten keskuudessa. ^_^

   Poista
  2. Aivan :DD koska hipster ;)

   Poista
 2. Voij miten suloinen kisu! ♥ Tukkakriiseily on kyllä tuttua, nykyään lähinnä vaalean juurikasvun kanssa, kun värjään kerran kuussa, kun hiukset kerkee kasvaa reilun sentin sinä aikana. Ennen tosin ois halunnut jotain uutta ja hienoa hiuksiin, mutta ei raaski leikata, onneks löytyy lisäkkeitä ja raitoja sentäs. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäkkeet ja muut on varmaan kyllä käteviä, saa nopeesti jotain erilaista. :) Miun pitäs kyllä kans värjätä hiukset, nää alkaa olla kuluneet taas luonnollisen ruskeiksi.

   Poista