2.11.2015

Halloween Atmosphere

Toivottavasti kaikkien halloweenit meni mukavasti. :) Minulla oli poikkeuksellisesti vaan yhdet bileet ja nekin oli jo aiemmin viikolla, joten ite halloween-viikonloppuna oli sit luvassa vaan chillailua ja fiilistelyä. Niiden ainoiden bileiden asusta en tullu ottaneeksi kuvaa, mut saatan lavastaa tilanteen uusiksi tässä jokin päivä ja postailla asukuvia sit tänne, koska siihen oli kiinnostusta. ^_^
          Tässä kumminkin pari halloween-teemaista kuvaa. Askartelin tossa taannoin elämäni ekan kranssin, jonka iskin saman tien ulko-oveeni roikkumaan. Halloween-iltana oli sit tarjolla kurpitsapiirakkaa, joka sekin muuten oli elämäni eka sellainen. Oli kyllä aika hyvää, vaikkakaan ei hirveän kuvauksellisen näköistä. :D Ehkä ois pitäny tehä vaikka jotkin hämähäkinseittikoristelut tai jotain. Siinä on päällä siis tuorejuustokuorute, siks se on vaaleeta eikä kurpitsanoranssia.


I hope everyone had a happy Halloween! :) I had exceptionally just one Halloween party to attend to and it was already on Wednesday, so the Halloween weekend was just for chilling and enjoying the atmosphere. I didn't take a photo of my costume from that party, but I might dress up as the same character again soon and post some costume photos here then, since somebody was interested in seeing that. ^_^
          Here's a couple of Halloween-y photos anyway. Some time ago I made my first wreath ever and hang it on my door right away. On Halloween evening we had some pumpkin pie that was also a first one I had ever made btw. It was quite delicious, though not very picturesque. :D Maybe I should have done some spiderweb decoration or something. The frosting is cream cheese, which is why it's light-coloured instead of pumpkin orange.

6 kommenttia:

 1. Jee nuuskamuikkusta odotellessa..! :D Tosi hieno tuo kranssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon itekin siihen ihan tyytyväinen. ^_^ Alussa olin aika vainoharhaisen pelokas sen suhteen, että joku käy pöllimässä sen ovesta, ja kävin aina säännöllisin väliajoin tarkastamassa, että se on vielä siellä. :D Asun siis kerrostalossa, niin ihan hyvin vois joku naapuri vaan napata sen mukaansa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Halloween-mielisenä ihmisenä aattelin jättää ton vaan oveen, vaikka virallinen halloween menikin jo. :)

   Poista
 3. Ihana ovisomiste! Ja tuon viinilasin jalka on tosi hieno, en ole ennen nähnyt tuollaista. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niin tosta kuvasta ei erotakaan, että siinä on alla semmoinen erillinen hämähäkinseittilasinalunen, joka näyttää kyllä muutenkin hyvältä mustan lasinjalan kanssa. :)

   Poista