12.4.2012

Sex, cookies & gay'n'roll

En varsinaisesti ole mikään perinteisten arvojen nainen, eikä keittiökään todellakaan ole minun paikkani. Joskus on kuitenkin kiva leikkiä olevansa hyvää vaimoainesta ja leipoa vaikka keksejä.


Keksien ohje löytyy Taina Jääskeläisen Opiskelijan keittokirjasta (Karisto, 2011). Itse kokeilin noita nyt toista kertaa, ja olen kyllä tyytyväisempi tähän erään kuin siihen ensimmäiseen, jolloin kekseistä tuli niin miehekkään kokoisia, ettei niitä pystynyt syömään kerralla kuin yhden, ja siinäkin oli aika paljon mutustettavaa. :D Nyt kekseistä tuli pieniä ja sieviä.


Omnom.

Huh, keksien leipominen poikaystävälle tasapainottaa tämän viikon homofiilistelyä. Hohto on nimittäin täällä. Kävin eilen ostamassa lipun huomisiin Hohtobileisiin, joissa on esiintyjänä Ukkosmaine. Ostin tänään myös fabulous drag queen -tekoripset:Hirvittävää. Kuka tommoisia oikeesti käyttää? Ja miun oli pakko ostaa ne. Super gay. Tunnen itseni jo nyt ihan drag queeniksi, vaikken ole vielä edes kokeillut noita ripsiä. Don't be a drag, just be a queen.

Koska nyt on homoviikko, voin tähän loppuun esitellä pari homopaitaani. ^_^


Tää on yksi parhaimmista paidoista ikinä.♥


Tän sain vuosi sitten ex-lesborakastajattareltani kerrottuani tälle seurustelevani miehen kanssa. :D Tää paita muistuttaa sua siitä, että et oo hetero vaikka oot heterosuhteessa. Ihan kuin sen noin vaan unohtaisi. Mutta tunnen kyllä leimautuvani heteroksi kulkiessani miehen kanssa käsi kädessä yleisesti. Toisaalta leimautuisin lesboksi, jos kulkisin samalla tavalla naisen kanssa. Ei ole helppoa olla tavallaan siinä välissä. Aina joutuu selittelemään.

Ehkä laitan tuon paidan huomenna, vaikka en olekaan ihan varma, käykö se drag queen lookiini. Turkoosit hiukseni alkavat olla aika haaleat jo, pitää värjätä ne tänään. Lauantaina on homokulkuekin. Pitää olla edustavasti gay.

2 kommenttia: