19.4.2012

~bday grrrl~

Eilen vanhenin taas vuodella. Oli kiva tulla yliopistolta kotiin, kun postiluukusta oli lattialle tippunu kolme eriväristä kirjekuorta, joissa jokaisessa oli synttärikortti. :) Tässä pikkusiskoni askartelema Vader-kortti:


Yks hienoimmista korteista, jonka oon koskaan saanu. ♥

Vietin tosiaan synttäreitä merirosvoilun merkeissä jo pari viikkoa sitten, joten en viitsinyt enää vanhentumistani sen kummemmin juhlistaa. Ostin viiniä ja tein mustikkamuffineja, jotka sitten nautiskelin illalla kultani kanssa.


Muffinien ohje löytyi samaisesta Opiskelijan keittokirjasta, kuin edellisen postauksen keksitkin. Suosittelen kyllä tuota kirjaa, siellä on kaikenlaista kivaa, joka onnistuu minunkinlaiseltani taitamattomalta keittiön hengettäreltä. :)

Odotin jännityksellä, mitäkähän saan poikaystävältäni synttärilahjaksi, ja sain kyllä jotain, jota en olisi osannut odottaakaan: kokoelman Lovecraftin novelleja! Olin ihan ihmeissäni, että miten se mies osasi ostaa jotain tuollaista, koska mielestäni en oo hirveästi puhunut rakkaudestani Lovecraftia kohtaan.

 


Ihan jykevän kokoinen ja upeen näkönen teos. 36 novellia. Voi elämä, mitä olen tehnyt ansaitakseni noin ihanan miehen, joka osaa antaa miulle jotain tällaista. ♥ Awwwwwww.

Meiän yksivuotispäivänä viime kuussa sain häneltä muuten tällaisen kellon:

"Muistuttamaan yhteisestä ajastamme."

Nyt on juhlat juhlittu ja pitää alkaa valmistautua ruotsin tenttiin, mutta toivotanpas vielä itselleni hyvää syntymäpäivää The Birthday Massacren tahtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti