9.5.2013

Anyone on Pottermore?

Oon innostunut taas Pottermoresta Luihuisen voitettua tupamestaruuden. Viihtyykö kukaan blogini lukijoista kenties myös tuolla virtuaalisessa Potter-maailmassa? Ois kiva saada lisää kavereita listoille mahdollisiksi kaksintaistelukumppaneiksi. :)

the picture is from here
I've got interested in Pottermore again after Slytherin won the house cup. Does anyone of my readers perhaps like to spend their time too on that virtual Potter world? It would be nice to have more friends that could be challenged to a duel. :)

2 kommenttia:

  1. Hiivatti oliko näitä tällasia vielä olemassa?? Joskus esiteininä kun oli liikaa vapaa-aikaa piti pelata kaikkia hauskoja kaksintaistelupelejä, olihan se aina askel lähempänä oikeaa Tylypahkaa. Pitää ehdottomasti tutustua. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pottermore on ollut avoinna nyt vissiin reilun vuoden, ja kannattaa kyllä tutustuu. Kaikki kirjat päivittyy sinne aikanaan, ja siellä tutkaillaan maailmaa luku kerrallaan kirjojen tarinan mukaan, ja lisäksi on kaikkee muuta kivaa kuten just kaksintaisteluu, taikajuomien tekemistä ja tietenkin tupamestaruudesta kilpailua tupien välillä. :)

      Poista