24.5.2013

Never say never

Sain Ansulta tämmösen haasteen. Kiitoksia. :3
SÄÄNNÖT

Jokainen haasteen saanut keksii itsestään kolme asiaa joiden uskoo olevan niin erikoisia tai poikkeuksellisia että voisi noilla jutuilla “päihittää” kanssabloggaajat. Kun kolme asiaa on keksitty, haaste heitetään eteenpäin viidelle bloggaajalle, joiden täytyy vastata kysyjälle ja haastaa seuraavat viisi tyyppiä.


Mie en ole koskaan...

1. silittänyt corgiavaikka miulla on hirvee corgikuume ja oon ihastellu corgeja jo pitkään. En vaan kehtaa kysyy vieraalta corgin ulkoiluttajalta, saako sen koiraa silittää, vaikka koira kattoo minuun viestien "JOO SAA SILITÄ MINUUU", eikä sit taas kellään tutulla ihmisellä oo corgia. :< Tää on erittäin surullinen tilanne. Haluisin vaan halia ja helliä niitä pötkyläkoiria.
by dongdonggadongdong
2. lentänyt lentokoneella tai ees ollu lentokentällä. Muutenkaan en oo matkustanu Viroa kauemmas. Mut viimestään ens kesänä tääkin varmaan korjautuu, kun pitänee lähtee suorittamaan kieliharjottelua jonnekin (kuten vaikka Lontooseen, jonne tunnen jonkinlaista mystistä kaipuuta).
from here

3. nähnyt pelottavaa kauhuleffaa. Oon kattonut kauhuleffoja lapsesta asti, enkä koskaan muista pelänneeni mitään kauhuleffaa tai kauhuleffassa näkemääni. Joo, oon saattanu säikähtää ja jotkin asiat on saattanu olla ällöttäviä tai joskus jopa ahistavia, mutta ei se tee elokuvasta pelottavaa. Nautin kauhuleffoista kyllä muuten suuresti, mutta oon aina vähän pettynyt, kun ne ei herätä miussa pelon tunteita. Toivon, että joskus vielä kohtaan jonkun pelottavan leffan.
by Rimfrost-December


Tää haaste lähtee seuraavaksi näille bloggaajille:

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Tää onki jännä.. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitokset haasteesta, pitkästä aikaa muutakin kuin kysymyksiä! :)

    VastaaPoista