2.9.2012

Kesän goottikirppistelyjä + arvontamainostusta

Heips, tänään ajattelin esitellä teille löytöjä, joita oon tehny tän kesän aikana Facebookin Goottikirppikseltä, joka lienee monelle kyseisen alakulttuurin ystävälle tuttu. Itse löysin kyseisen ryhmän alkukesästä, ja pitää myöntää, etten joka päivä ees uskalla käydä katselemassa, mitä uutta sinne on tullut, koska pelkään rahojeni puolesta. :D Siellä on niin paljo kaikkee kivaa.

Eka ostokseni oli allaoleva Hell Bunnyn Bondage Fairy -hame, joka on kyllä melkeinpä uudenveroinen. Entinen käyttäjä oli käyttäny sitä ehkä pari kertaa. Siinä on PVC:tä ja remmejä ja D-renkaita ja tyllii ja kaikkee kivaaaa:Hintaa hameella tais olla postikuluineen joku vajaa 30 €. Valitettavasti en oo vielä päässy ulkoiluttamaan tota ihanuutta, mut ehkäpä vielä tulis tilaisuus, jolloin vois verhoutuu PVC:hen.

Oon ostanut myös pari bändipaitaa:

The Unseen
eestä
takaa
The Unseenin paita on hyvässä kunnossa. Toi CoFin paita on aika kulunut ja toinen hiha on aika riekaleina, mut oon metsästäny tota kyseistä mallii jo jonkin aikaa, ja aion lyhentää sen hihat, ja sitä pitää muutenkin kaventaa ja lyhentää varmaan kans. Kovin montaa euroo ei kumpikaan maksanu.

Muutama cd-levy on löytyny kans:


Säästin lemppariostokseni sokeriksi pohjalle, elikkäs tämmöset Demonian monot:Oon ettiny ton tyylisiä kenkiä jo pitkään, ja noi on ihan täydelliset, täydellisen kokoiset ja täydelliset jalassa. Niillä on jo kävelty ympäri kaupunkia, ja noi nousi nopeesti miun lempparikenkien joukkoon. Ah, oon niin onnellinen noista. Hintaa oli 35 € postikuluineen. Ei paha, ei paha, ja noi on hyvässä kunnossa muutenkin, vähä näkyy käytön jälki toki.

Välilllä oon kyllä vähä miettiny sitä, mitä kaikkee ihmiset tuonne Goottikirppiksellekin työntää. Siis minkä kaiken ihmiset mieltää gootiksi. Ei noista ostamistani levyistäkään oikeestaan kuin toi Musta paraati oo oikeesti goottia, mut niin. Eipä oo kumpikaan bändipaidoistakaan.

Ja hei, Viiden tähden metsässä on muuten käynnissä arvonta, josta voi voittaa käsityöyllärin tai lahjakortin jonnekin, eli sinne vaan kaikki osallistumaan!

***

Translations:

Today I want to show you some things I've found in a Gothic Flea Market during this summer. I found the Facebook group in question in early summer, and my first purchase was Hell Bunny's Bondage Fairy skirt that's almost like new. The previous owner had used it maybe a couple of times. It has PVC and straps and D rings and tulle. I think it cost about 30 €, including postage. I have only tried it on yet, but I hope there'll soon be an occasion where I can really wear that lovely skirt.

I've bought also two band shirts, The Unseen and Cradle of Filth. The Unseen shirt is in good condition. The CoF shirt is pretty worn and the other sleeve is kinda in tatters, but I've been hunting for the model for a time, and I'm going to shorten the sleeves. The shirt's also pretty large so I have to take in it.

I've found also a couple of CDs. I saved my favourite purchase for last, the Demonia shoes. I've been looking for shoes like that for quite a while, and those are perfect, they are perfect-sized and perfect on. I have already walked them on around the town, and they quickly became one of my favourite shoes. I'm so happy about them. And they cost only 35 €, including postage, and they are in preety good condition, there are only faint scratches.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana hame ja aivan huiput kengät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi molemmat oli kyllä huippulöytöjä. :)

   Poista
 2. Great post!
  So beautiful things. Demonia shoes are always amazing. :3

  I follow you. Follow me back?
  Rinako

  roseandlolita.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! You have a cute blog, sure I'll follow. :)

   Poista
 3. Nuo Demonian kengät ovat kivanmalliset, mie kattoin joskus nuita myös. :) Miulle tosin viimosimmissa ostamissani Demonioissa oli susikappaleet, niin en kehdannut tilata, ja muutenkin ei enää ihan nykyiseen tyyliin passaa. ;) Voisin kuvitella, että ovat aika mukavat jalassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on tosi kivat. Miulla on semmoset typerät jalat, että melkein kaikki kengät hiertää, mutta noi on oikeesti ihan täydelliset kävellä. Ei voi kyllä hiljaa ja salamyhkäisesti hiipiä minnekään, koska noi tömisee kyllä jonkin verran. :D

   Poista