30.9.2012

Addictions

Sain Yoru Mistiltä addiktiohaasteen, jonka kaltaiseen vastasin jo alkukuusta, mutta ajattelin, että ehkä on hauskaa tehdä tällainen nyt taas kuun lopussa. Eli tarkoituksena on kertoa kuvien kera asioista, joihin on addiktoitunut tällä hetkellä.

Yoru Mist gave me a challenge that's similar to the one I already did in the beginning of this month, but I thought it could be fun to do this again now in the end of the month. So the idea is to tell with pictures about things you are addicted to at the moment.


Pottermore. Oon vasta nyt kunnolla innostunut Pottermoresta. Liityin kyllä sinne jo huhtikuussa, mutta pääsyin Korpinkynteen, joka toki oli toiseksi paras vaihtoehto, mutta en jaksanut hirveästi nähdä vaivaa kerätäkseni pisteitä tuvalle, joka kuitenkin tuntui vieraalta. Nyt muutama päivä sitten tein uuden accountin, ja kas kummaa, lajitteluhattu päästi minut tällä kertaa Luihuiseen, ja nyt oon ihan onnessani keitellyt taikajuomia ja kaksintaistellut ja muuta kivaa. :D
Pottermore. Only now I have really got excited about Pottermore. I did join it already in April, but I ended up in Raavenclaw, and though it was the second best option, I didn't feel enthusiastic about collecting point to a house that felt a bit strange. A few days ago I made a new account, and, odd enough, the Sorting Hat did let me in Slytherin this time, and so I've been happily brewing potions and having duels and other stuff. :D

Halloween. Vielä kuukausi aikaa lempparijuhlaani! Yritän kuumeisesti miettiä asuja itselleni. Miulla on näillä näkymin kolmet Halloween-bileet samalla viikolla. Yhdet on Potter-aiheiset, joihin on jo Luihuis-varustus omasta takaa, mutta kahdet muut bileet vielä ovat asuja vailla. Niin ihmeellistä kuin se onkin, miulla ei ole edes mitään varsinaisia ideoita. Yleensä saan inspiraation hyvissä ajoin, mutta nyt ei oo oikein sitä kuulunut.

Halloween. One month till my favourite holiday! I'll have three Halloween parties at the same week. One of them is Potter themed, so I already have Slytherin stuff, but the other too parties need still outfits. I don't even have any good ideas, like I usuallu do. Inspiration hasn't struck me yet.
 
Pimeänpiirto-tatuointi. Okei, oon himoinnut tätä jo ikiajat, mutta nyt himo on taas aika voimakas. Haluaisin samankaltaisen kuin Potter-leffoissa mutta kuitenkin jollain tavalla persoonallisen. Miulla on jonkin verran tatuointirahaa säästössä, mutta sillä ei vielä varmaan kovin pitkälle pötkitä. Ehkä pitäisi ottaa ensi askel ja varata tarkempi suunnitteluaika tatuoijalle.
A Dark Mark tattoo. Okay, I've been craving for this for ages already, but now the crave is pretty strong again. I'd like to have a tattoo similar to the one in Potter movies but it should be somehow be personal also. I have some tattoo savings, but I don't think they're enough. Maybe I should take the first step and make a planning appointment with the tattoo artist.

Industrial rock. Oon aika kausi-ihminen musiikin suhteen. Välillä kuuntelen pelkkää kasarigoottirockia, toisinaan maistuu parhaiten visual kei, ja nyt taas on selvästi industrial rock -kausi. Valitsin ton kuvan siksi, että Nine Inch Nails on oma lempparini kyseisestä genrestä, mutta esimerkiksi nyt viikonloppuna oon kuunnellut eniten KMFDM:ää, ja parhaillaan taustalla pauhaa taas Ministry (jonka jotkut kai luokittelee industrial metaliksi mutta anyway).

Industrial rock. I'm pretty a stage person concerning music. At times I listen to just 80's gothic rock, sometimes visual kei goes down best, and now is clearly an industrial rock stage. I chose the picture because Nine Inc Nails is my favourite of that genre, but for example on this weekend I've been listening mostly KMFDM, and at the moment on the background is playing Ministry (that some people categorize as industrial metal but anyway).

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun vastasit haasteeseen :) Oli kiva lukea mitkä asiat ovat pinnalla tällä hetkellä :) Aivan ihana tuo Halloween kuva! :D Mahtavaa, että sinulla on kolmet juhlat tulossa! Ihanaa! :D

    VastaaPoista