21.1.2013

30 Day Song Challenge, Bonus Days – Day 31

Day 31 – A song that you listen to when you travel
I don't have any "travelling songs", because I don't have any portable music player. So I listen to what they play on, for example, tha radio, if the radio is on. Once me and my boyfriend went to see his parents by his car, and I remember we listened to Apulanta. I guess it was the time I was going to meet his parents for the first time.
Miulla ei oo oikein semmosii "matkustusbiisejä", koska en omista mitään kannettavaa musiikkisoitinta, jolla voisin matkustaessani kuunnella musiikkii. Eli kuuntelen sit sitä, mitä radiosta tulee, jos se on päällä. Kerran mie ja miun poikaystävä mentiin sen autolla sen vanhempien luokse, ja muistan meiän kuunnelleen Apulantaa. Se saatto olla just se kerta, kun olin menossa tapaamaan niitä sen vanhempia ekaa kertaa.


Yay, it's my 100th post! First I thought I could do something special because of that, like having a giveaway or something, but I'm feeling lazy. Today is also the birthday of a dear friend of mine. I visited him and gave him a little present with this kind of card. He likes giraffes, and actually he likes Apulanta too.


Yay, miun sadas postaus! Ekana aattelin, että oisin voinu tehdä jotain erikoista tän tapauksen kunniaksi, kuten vaikka pitää jonkun arvonnan tai jotain, mut laiskottaa. Tänään on myös erään hyvän ystäväni syntymäpäivä. Kävin hänen luonaan antamassa pienen lahjan ja tollasen kirahvikortin. Se tykkää nimittäin kirahveista ja itse asiassa myöskin Apulannasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti